Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ο Άρης (στο ζώδιο του Κριού) βγάζει το σπαθί του!


Μετά τη σπάνια και μοναδική «ιχθυακή» συνάθροιση που συνέβη τις προηγούμενες μέρες (βλέπε προηγούμενο άρθρο μου) μπαίνουμε τώρα σε ένα καινούργιο πλανητικό σκηνικό, όπου ενεργοποιείται όλο και πιο έντονα το ζώδιο του Κριού (ότι "επωάστηκε" κατά την "ιχθυακή συνάθροιση" αναμένεται να ξεπεταχτεί ορμητικά τώρα).

Μία πρώτη ισχυρή κοσμική μεταβολή έγινε στις 12 Μαρτίου, με την είσοδο του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Κριού. Η παρουσία του Άρη στον Κριό είναι σημαντική γιατί το συγκεκριμένο ζώδιο θεωρείται το αστρολογικό "σπίτι" του Άρη, το ζώδιο που "κυβερνάει" αυτός ο πλανήτης! Μέσα στον Κριό ο Άρης θα ισχυροποιηθεί απίστευτα, οι δυνάμεις του θα φτάσουν στο μέγιστο δυνατό. Και αυτό σημαίνει ότι κατά κάποιον τρόπο θα βγάλει το σπαθί του και θα αρχίσει να διεκδικεί δυναμικά και ορμητικά (έως και αρπαχτικά) πράγματα!

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την αρσενική δύναμη, είναι παρορμητικός και δεν διστάζει να διεκδικήσει αυτό που θέλει κυρίως με τη δύναμή του. Η ενέργειά του είναι αρσενική που σημαίνει ότι τα κάνει όλα ορμητικά και φανερά. Είναι ανταγωνιστικός, διεκδικητικός, έχει θυμό και ζήλια και το ένστικτο επιβίωσης του είναι πολύ έντονο. Θεωρεί ότι είναι μοναδικός και αναντικατάστατος. Ένας μεγάλος εγωιστής που δεν παραδέχεται τα λάθη του γιατί έτσι δείχνει την κατωτερότητά του. Έχει ανάγκη να διεκδικήσει το μερίδιό του από τη ζωή και να επιβληθεί στους αδύναμους για να εδραιώσει την κυριαρχία του. Επίσης του αρέσει να δραστηριοποιείται συνεχώς, να είναι σε μια συνεχή δράση.

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού θα μπορέσει να φέρει σε πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή. Η ενεργητικότητά του θα είναι υψηλότατη.  Σε αυτή τη θέση θα απελευθερώσει τεράστια ποσά ενέργειας που που θα μας δώσουν ενεργητικότητα και ζωντάνια. Το ένστικτο ανταγωνιστικότητας θα κυριαρχήσει. Μπορεί να υπάρξει και έκρηξη συναισθημάτων τα οποία μάλλον θα είναι εγωιστικού χαρακτήρα - καθώς γενικά ο εγωισμός του Άρη στον Κριό δεν έχει προηγούμενο..

Οι άνθρωποι θα παίρνουν πιο εύκολα τώρα πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα θα κάνουν σημαντικά καινούργια ξεκινήματα. Είναι πολύ πιθανό η ατμόσφαιρα να είναι γενικά λίγο «ηλεκτρισμένη» και να μπλεχτούμε σε καβγαδάκια τα οποία όμως δεν θα έχουν διάρκεια - γιατί ο Άρης όσο εύκολα παίρνει φωτιά τόσο εύκολα του περνάει κιόλας.

 Πολύ σημαντικές είναι οι όψεις που θα δημιουργήσει ο θεός του πολέμου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις 24 και 27 Μαρτίου αντίστοιχα - όψεις στις οποίες αφιερώνω το επόμενο άρθρο.

Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου