Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σαββατοκύριακο με όψεις Ερμή, Ουρανού και Πλούτωνα!





  Το Σαββατοκύριακο έχουμε τον Ερμή ο οποίος αφορά τις μετακινήσεις μας, την καθημερινότητά μας, τα κοντινά ταξίδια, η επικοινωνία μας κλπ να κάνει σύνοδο με δύο εξωτερικούς πλανήτες, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.
  Ο Ουρανός όπως έχω ξαναγράψει είναι ένας πλανήτης υπερβατικός, δεν του αρέσουν τα όρια και θέλει να αφυπνίζει τον άνθρωπο. Ο δε Πλούτωνας είναι και αυτός υπερβατικός, ο πλανήτης που χαρακτηρίζει ότι μυστικό, κρυφό και σκοτεινό έχουμε, μυστικά, μεταπτώσεις ψυχικές, ζωή και θάνατος, σεξουαλική επιθυμία κλπ.
  Τι γίνεται όμως όταν ένας πλανήτης πιο γήινος, έρχεται σε επαφή με δύο υπερβατικούς πλανήτες? Η καθημερινότητά μας και η επικοινωνία μας θα αλλάξει, είναι πολύ πιθανό να μάθουμε νέα που θα μας αφυπνίσουν, ίσως να αποκαλυφθούν μυστικά, διαπλοκές, απιστίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη μας. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα τηλεφώνημα, είτε κάποιος του κοντινού μας περιβάλλοντος να μας το αποκαλύψει?
  Όλο αυτό το σκηνικό με το τετράγωνο στον Πλούτωνα θα μας φέρει ψυχική αναστάτωση η οποία στο τέλος θα μας κάνει να βγούμε πιο δυνατοί. Κάθε εμπόδιο για καλό λοιπόν!!!

  Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου